İşlenmemiş Organik Bitkisel Ürünler (A)

İşlenmemiş Organik Bitkisel Ürünler (A)

 

İşlenmemiş organik bitkisel ürünler, çiftlikten sofraya kadar en doğal haliyle bize ulaşan ürünlerdir. Taze meyve ve sebzeler, tahıllar, baklagiller gibi doğrudan toprak ananın bize sunduğu bu ürünler, kimyasal işleme tabi tutulmadan ve organik tarım kurallarına uygun olarak yetiştirilir. Organik tarım yöntemleri sayesinde hem toprak korunur hem de sağlıklı ürünler elde edilir.

Kapsam:

Bu kategoride, taze meyve ve sebzelerden baklagillere, yağlı tohumlardan kadar pek çok ürün yer alır. Bu ürünlerin tamamı, tarımsal faaliyetler sırasında kimyasal kullanılmadan, tamamen doğal yöntemlerle yetiştirilir.

Kimler İçin Gerekli:

İşlenmemiş organik bitkisel ürün sertifikası, organik tarımla uğraşan çiftçiler için gereklidir. Avrupa Birliği organik ürün pazarında yer almak isteyen herkesin bu standartlara uygun hareket etmesi gerekir.

Başak Ekolojik Türk Akreditasyon Kuruluşu tarafında akredite edilmiş ve Avrupa Birliği Komisyonu tarafından 1235/2008 no’lu yönetmelik hükümlerince, BIO-175 kodu ile Türkiye, Kırgızistan ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde hizmet vermek üzere, eşdeğer standardı ile kontrol ve sertifikasyon yapmak üzere aşağıdaki konularda yetkilendirilmiştir;

Hizmetler

Standartlar

Hemen bir müşteri temsilcisinden yardım alın
Organik tarım alanındaki hizmetler ve standartlar hakkında daha detaylı bilgi almak için bize ulaşın

2012 yılında faaliyete başlayan Başak Ekolojik, Gıda Tarım Hayvancılık Bakanlığı Ve Türk Akreditasyon Kuruluşunun denetimi sonucu verilen yetki doğrultusunda organik tarımda denetim ve belgelendirme hizmeti vermektedir.

Başak Ekolojik

Detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçin